Marisol Nichols: Bio, výška, hmotnosť, vek, miery

Americká filmová a televízna herečka Marisol Nichols sa narodila 2. novembra 1973 v Chicagu, Illinois, dcéra Márie Patnickovej. Vyrastala v Naperville, Illinois. Má rumunsko-maďarský pôvod zo strany svojho otca a mexického pôvodu zo strany svojej matky. Je najstaršia z troch súrodencov, má dvoch mladších bratov. Je známa predovšetkým vďaka svojej úlohe v šiestej sezóne 24 ako špeciálna agentka Nadia Yassir. Má dokonalé telo, ktoré meria prsia 36, ​​pás 25 a boky 36. Má výšku 5 stôp a 4 palce, čo je približne 163 cm. Nosí topánku veľkosti 8 a jej znamenie zverokruhu je Škorpión.

Marisol Nichols

Osobné údaje Marisol Nichols:

Dátum narodenia: 2. novembra 1973

Miesto narodenia: Chicago, Illinois, USA

Rodné meno: Marisol Nichols

Prezývka: Marisol

Znamenie zverokruhu: Škorpión

Povolanie: herečka

Národnosť: Americká

Rasa/etnická príslušnosť: biela

Náboženstvo: Scientológia

Farba vlasov: čierna

Farba očí: tmavo hnedá

Štatistika tela Marisol Nicholsovej:

Hmotnosť v librách: 125 libier

Hmotnosť v kilogramoch: 57 kg

Výška v stopách: 5′ 4″

Výška v metroch: 1,63 m

Meranie tela: 36-25-36 palcov (91-64-91 cm)

Veľkosť pŕs: 36 palcov (91 cm)

Veľkosť pása: 25 palcov (64 cm)

Veľkosť bokov: 36 palcov (91 cm)

Veľkosť podprsenky/veľkosť košíčka: 34B

Veľkosť stôp/topánok: 8 (USA)

Veľkosť šiat: 6 (USA)

Podrobnosti o rodine Marisol Nichols:

Otec: Neznámy (Nikdy nestretla svojho otca.)

Matka: Maria Patnick

Manžel: Taron Lexton (m. 2008-), Andrea Sorrentino (m. 1995-1998)

Deti: Rain India Lexton (dcéra) (b. 30. septembra 2008)

Vzdelanie Marisol Nichols:

Severná stredná škola

Vysoká škola DuPage

*Navštevovala strednú školu Naperville North a potom začiatkom 90. rokov 20. storočia navštevovala College of DuPage v Glen Ellyn.

Filmografia Marisol Nichols:

Film:

Felon (2008)

Delta Farce (2007)

Veľký dom mamy 2 (2006)

Cesta domov (2003)

Laud Weiner (2001)

Bowfinger (1999)

The Sex Monster (1999)

Mafia Jane Austenovej! (1998)

Nemôžem sa dočkať (1998)

Scream 2 (1997)

Vegas Vacation (1997)

Televízia:

Teen Wolf (2015-2016)

Kriminálne mysle (2015 – 2016)

NCIS (2014-2015)

Súkromná prax (2012)

GCB (2012)

NCIS: Los Angeles (2010)

Brány (2010)

Búrka (2009)

Život (2009)

V spravodlivosti (2006)

Blind Justice (2005)

Cold Case (2004)

Vnútorná bezpečnosť (2004)

Čarodejnica (2003)

Nip/Tuck (2003)

Zákon a poriadok: Útvar pre špeciálne obete (2003)

CSI: Vyšetrovanie miesta činu (2003)

Priatelia (2003)

Divízia (2003)

Zóna súmraku (2002)

alias (2002)

Resurrection Blvd. (2000-2002)

Princezná a námorník (2001)

Princezná a chlapec Barrio (2000)

Malcolm a Eddie (2000)

Chlapec sa stretáva so svetom (1999)

Odd Man Out (1999)

Cybill (1998)

Diagnóza vraždy (1997)

ER (1997)

Priatelia až do konca (1997)

Beverly Hills, 90210 (1996)

Na juhu (1996)

Moji chlapci (1996)

Fakty o Marisol Nicholsovej:

*Má rumunsko-maďarský a mexický pôvod.

*Nikdy nestretla svojho otca.

*Hovorí po taliansky.

*V roku 2007 ju časopis Vibe označil za „The Bombshell“ ako súčasť ich rebríčka Hot 100.

*Sledujte ju ďalej Twitter, Facebook a Instagram.